Followers

Saturday, 18 October 2014

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan | Rata-rata kalau kita sebut sahaja product Shaklee pasti kebanyakkan kita dah tahu akan kebaikan product tersebut.

Vitamin Shaklee merupakan salah satu product yang bagus untuk kesihatan dan telah lama bertapak di Malaysia sejak tahun 1995 dan telah menjalankan perniagaan jualan langsung mengikut garis panduan Akta Jualan Langsung 1993 dan mempunyai Lesen daripada kementerian Kesihatan Malaysia dan telah mendapat sijil halal.


Vitamin Shaklee, Shaklee, Vitamin, Product Untuk Kesihatan,Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan


Perlunya Vitamin Dalam Badan

Badan kita memang memerlukan vitamin yang secukupnya. Vitamin diperlukan oleh badan bagi mengekalkan kesihatan yang sihat dan bertenaga.

Vitamin Shaklee, Shaklee Untuk Kesihatan, Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan


Kebanyakkan kita mendapat vitamin yang secukupnya melalui pemakan yang seimbang dan diet yang sihat. Tiada makanan yang mampu membekalkan nutrisi yang badan kita perlukan. Jadi adalah mustahak untuk mengambil beraneka makanan dan dari perbagai sumber, terutama ketika anda sedang berdiet atau sedang berpuasa.

Walau bagaimana pun, faktor alam sekitar seperti racun perosak, pencemaran, cara memproses makanan boleh menggurangkan vitamin yang tersimpan di dalam makanan tersebut.

Jika kita kekurangan vitamin dalam badan, bermacam penyakit boleh timbul, misalnya :-
  • badan akan menjadi cepat lesu dan lemah
  • kulit kelihatan kering dan kusam
  • mudah mendapat selsema
  • diabetes
  • asma
  • Kanser
  • Risiko penyakit jantung
  • kolesterol tinggi
  • dan macam-macam penyakit lagi.
Seeloknya kita menggambil supplement tambahan yang terbaik dan terhasil daripada bahan-bahan organik dan semulajadi yang tiada tambahan bahan kimia selain ianya haruslah halal.

Vitamin Shaklee, Shaklee Untuk Kesihatan Shaklee Mesra Alam

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

Vitamin Shaklee memang terbukti selamat kerana ia dihasilkan daripada sumber semulajadi yang amat berkesan untuk memelihara kesihatan tubuh samada dalaman dan luaran.

Tiga jaminan Shaklee - ia sentiasa selamat, sentiasa berkesan dan sentiasa mesra alam.

Shaklee sentiasa akan memastikan product mereka sentiasa asli dan tulin dalam setiap ramuan.

Tiada Bahan Tiruan
  • Tiada perisa tiruan
  • Tiada pengawet tiruan
  • Tiada pewarna
  • Tiada MSG
  • Tiada lemak Trans
Tiada Bahan Kimia
  • Tiada Paraben
  • Tiada Bisfenol-A
  • Tiada Dakwat Toksik
  • Tiada Peluntur Klorin
  • Tiada Formaldehid
  • Tiada Natrium Hidroksida

Product Vitamin Shaklee

 
Vitamin, Shaklee, Kesihatan, Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

Keselamatan Shaklee tiada tandingannya bagi memastikan product Always Safe. Product Vitamin Shaklee terdiri daripada beberapa set yang khusus untuk kesihatan tubuh badan, kesihatan diri dan kecantikan dan penjagaan berat badan.

Terdapat juga beberapa set yang popular dipasaran seperti :-
  • Set Kesihatan Optimum
  • Set Ibu Menyusu
  • Set Ibu Mengandung
  • Set Ibu Berpantang
  • Set Kesuburan
  • Set Kecantikan
  • Set Resdung, Asma, Alergi, Ekzema
  • Set Sistem Pertahan Badan
  • Set Kurus
  • Set Suami Isteri
  • Vitamin Kanak-Kanak
  • Dan lain lain

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan, Vitamin, Shaklee, Kesihatan

 Pengedar Sah Shaklee

Shaklee adalah product kesihatan, vitamin dan supplement yang bagus untuk pemakanan semulajadi yang mempunyai rangkaian pengedar jualan terbesar di Malaysia.

Mempunyai pakar-pakar dalam penyelidikan nutrisi yang sentiasa memastikan product Shaklee Sentiasa Selamat, Sentiasa Bekerja dan Sentiasa Hijau.

Di Shaklee mereka percaya alam semulajadi adalah jawapan kepada kehidupan yang lebih panjang, sihat dan produktif.

Anda boleh mendapatkan khidmat nasihat dari pengedar sah Shaklee dibawah ini iaitu :

Yati Adam (Perak), WinaWellness (Pulau Pinang), ElnaOmie (Johor Baharu), BondaSihat (Sabah), IzzyAdlina (Selangor), RanauHealthyVitamins (Sabah), ShanaSharafas (Selangor), VitaminSiCilik ( Johor Baharu), IreneVitamin (Sabah), SihatVitamin (Seremban).

Entry ini merupakan entry untuk Contest Akhir Tahun yang dianjurkan oleh  Akma Omar dan ditaja oleh pengedar sah Shaklee serta ditaja oleh Bee Venom Malaysia,Vitamin Kesihatan, Blog Jawatan Kosong Kerja Kerajaan, Jawatan Kosong Kerajaan Terkini , Exam SPA Online, KongsiBersamaNora, Dunia Vitamin Resources dan UmmiMama

P/S: Mohon kepada yang sudi membaca entry Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan ini, jika anda dapati entry ini bagus dan amat sesuai untuk dikongsikan, minta jasa baik anda untuk sama-sama sharekan entry ini dengan like dan share (facebook like dan google+)
Saya juga anda membuat satu artikel berkenaan Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan di www.diarymama.com, sudi-sudilah baca artikel saya disana juga ya.

18 comments:

  1. Terima kasih sudi join contest ni dan all d best ya sis hehe

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya dalam kontes ini..dan saya yakin vitamin shaklee bagus untuk kesihatan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vitamin Shaklee memang bagus..

      Terima kasih dan semoga sama2 berjaya

      Delete
  3. Semakin ramai yang join kontest SEO vitamin shaklee bagus untuk kesihatan ni ... goodluck.

    www.hasrulhassan.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat berjaya juga buat Hasrul Hassan

      Delete
  4. Salam Hanny Abdullah...cepatnya dah buat entri ini untuk contets anjuran Akma Omar iaitu "Vitamin Shaklee bagus Untuk Kesihatan". Informasi berkaitan entri ini amat menarik. Semoga berjaya....

    ReplyDelete
  5. Artikel menarik tentang Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan. Semoga berjaya... buat Mama Hanny.

    ReplyDelete
  6. Contest hujung tahun yang mendapat sambutan hangat... Semoga berjaya dan selamat bersaing.

    ReplyDelete
  7. Salam..saya datang dari contest yang sama..ranking blog ni boleh tahan dan berpeluang utk naik naik lagi ni..semoga berjaya ya! ~ Shah

    ReplyDelete
  8. wahh,join jugak yer kak,Selamat berjaya :-)

    ReplyDelete
  9. Semoga berjaya..memang dahsyat fenomena shaklee... Terbukti berkesan membantu ramai orang lebih sihat

    ReplyDelete
  10. Terbaik penulisan, semoga berjaya ya untuk kontes ini

    ReplyDelete
  11. entri yang menarik juga tentang shaklee...semoga berjaay dalam contest ini

    ReplyDelete

Setiap Komen Amatlah Bermakna. Jadi Jangan Segan2 Tinggalkan Komen Anda Disini Ya..