Followers

Thursday, 7 May 2015

GC Tea Kawal Gula Secara Semulajadi

Fomula yang ditunggu-tunggu dan dicari-cari oleh kebanyakkan pengidap kencing manis dan yang ingin berdiet. Kini terdapat penemuan terbaru iaitu GC Tea product yang boleh kawal gula secara semulajadi.GC Tea ini amat sesuai terutama untuk pesakit kencing manis dan berat badan yang berlebihan.

Apa Istimewanya GC Tea ni?
 • Menggelakkan kadar gula yang berlebihan
 • Membantu mengawal berat badan
 • Mengawal kolestrol dalam darah
 • Membantu mengawal kencing manis
 • Meningkatkan metabolisma badan(cepat membakar lemak)
Kelebihan Teh HijauSejak dari zaman berzaman lagi, teh hijau dikenali sebagai minuman yang paling sihat, yang mana kandungan kafiennya amatlah rendah dan ia juga mengandungi antioksidan.


Mengawal Berat Badan Yang Berlebihan


 • Teh hijau dapat bertindak aktif sebagai agen pelangsingan dan menurunkan berat badan dengan meningkatkan metabolisma badan, apabila metabolisma badan meningkat, badan lebih cepat memproses lemak yang tersimpan dalam badan dengan lebih kerap. Polifenol yang terdapat dalam teh hijau berfungsi untuk meningkatkan oksidasi/pemprosesan lemak dan meningkatkan kadar pertukaran makanan kepada kalori.
Pesakit Diabetes
 • Teh hijau membantu mengawal kadar glukosa dan seterusnya mengelakkan peningkatan gula dalam darah selepas makan. Ia sekaligus mengelakkan peningkatan insulin yang mendadak dalam darah serta megelakkan penyimpanan lemak.
Pesakit Jantung
 • Para Saintis percaya Teh Hijau bermanfaat kepada saluran dan injap darah, saluran darah menjadi lebih stabil dan tenang untuk perubahan tekanan darah yang berubah secara tiba-tiba. Dengan ini ia akan mengurangkan kes saluran darah tersumbat yang menyebatkan sakit jantung.
Risiko Barah Esofagus
 • Teh hijau dipercayai mengurangkan risiko Barah Esofagus, ia juga dipercayai membunuh sel barah tanpa merosakkan sel-sel sihat yang berdekatan dengannya.
Bagaimana nak join keahlian ?

[Kami ada 3 package]

1) Package Silver : RM402.80


 • Dapat 4 kotak product
 • Harga agent RM116.60, tapi pembelian pertama syarikat bg harga RM100.70 sekiranya melantik agent lain, syarikat akan memberi extra bonus sebanyak RM80 ringgit & tambahan RM40 lagi bila ada 2 agent serentak setiap bulan hanya perlu membuat jualan sebanyak 3 kotak setiap orang untuk mendapat income maximum RM440 sehari..!
2) Package Gold : RM1611.20


 • Dapat 16 kotak product
 • Harga agen rm116.60 tapi belian pertama syarikat bagi rm100.70
 3) Package Platinum : RM3927.30


 • Dapat 39 kotak product
 • Harga platinum juga RM116.60 , tetapi pembelian pertama mendapat harga RM100.70 Sekiranya kawan2 lain berminat menjadi platinum, syarikat akan mamberi bonus RM1000 untuk setiap stokis & extra RM480 apabila terdapat 2 platinum keatas bulan berikutnya, hanya perlu menjual 3 kotak sebulan sahaja untuk mendapat pendapatan RM33,0000 sehari!
3 stokis yang anda dapat dalam masa sebulan, melayakkan anda untuk bercuti di Hotel 4 atau 5 bintang tau! Percuma!!

Sekiranya melantik 6 stokis setiap bulan (dari april ke August) anda berpeluang bercuti 14 hari di EUROPE secara PERCUMA!!!

Sebagai stokis, Kami akan mengajar bagaimana menjana ribuan ringgit sebulan hanya dari online sahaja. Memang tak menang tangan handle order setiap hari. Memang mudah mencari stokis hanya dari teknik online ni, sebab tu lah dalam biz ini, ramai suri rumah & part time income RM5000 keatas setiap bulan hanya dari online.. skill online yang akan diajar memang mantap habis!!
Dijamin anda terkejut dengan penangan biz online ini.

CEPAT CEPAT HUBUNGI SAYA UNTUK MEREBUT PELUANG MENJANA PENDAPATAN SAMPINGAN ANDA.

WHATSAPP/SMS
0192172162
 

No comments:

Post a Comment

Setiap Komen Amatlah Bermakna. Jadi Jangan Segan2 Tinggalkan Komen Anda Disini Ya..