Followers

Saturday, 15 December 2012

K29 - SEHEBAT VIAGRA....!!!!

-->
K29: hebat macam pekena VIAGRA.



hi, salam.

korang tau VIAGRA kan? penah try? siyes la tak penah kan?

tapi korang mesti penah dengar pasal kehebatan VIAGRA ni kan?

kehebatan VIAGRA, tapi selamat, maka terhasillah produk K29.



K29 NI sejenis minuman tenaga yang natural. Ada yang gelarkan dia 



“natural Viagra” dan ada juga yang panggil “ Natural Seroid” sebab dia 



kan membekalkan tenaga yang cukup pada kita semasa di perlukan .


BERITA BAIK



K29 ni sesuai untuk semua peringkat umur, bayi, ibu, kanak2, remaja, 



perkerja, executive, housewife, warga emas, dan mereka yang baru sembuh 



dari sakit.

nak dengar cerita? jom. saya share sket Testimoni dari En. Fadhirul 



pengguna K-29:

"saya kenal K29 dari Abg Nik ( No.1 Malaysian Leader). So dia citer la 



kat saya pasal the powerful of K29 ni.



Ada sorang pak cik ni dia suka main badminton, kebiasaannye dia hanya 



boleh main 3 set sahaja kerana factor umurnya dan mudah rasa penat. 



Setelah dia mencuba K29, dia boleh bermain sebanyak 5 set tanpa rasa 



letih dan luse selepas game.



Terkejut saya dengar. *0*

Terus saya amek K29 setin bawak ke tempat kerja saya. Tau2 je la, 



engineering work ni sume keje berat2.



Jadi sebelum mula kerja saya bagi sume technician saya minum K29 termasuk 



la saya sendiri.



Wow, memang betul2 bertenaga. All day long keje rasa cergas je. Biasanye 



klu dah sampai kul 3 petang tu sume dah longlai dah.

Hari tu lain macam sket, sume org keje sampai x sedar yang loceng dah 



berbunyi….Masing2 tertanya-tanya, “eh dah balik ke? Rasa macam baru je 



lagi start keje. Tak rasa penat pun.” Saya hanya mampu tersenyum.




Yes, memang berjaya dan produk ni memang AAA.



Terbukti berkesan.



Sampai ada secara senyap2 nak beli dengan untuk digunakan kat umah plak 



time tido ngan isteri…sshhhhhh… jangan bising2 tau. Memang ni bleh wat 



lelaki last longer. Hehe."
 

No comments:

Post a Comment

Setiap Komen Amatlah Bermakna. Jadi Jangan Segan2 Tinggalkan Komen Anda Disini Ya..